banner

АРМАТУРНА ЗАГОТОВКА

Нашите фирми изработващи арматурна заготовка:                                                       "ВЕРТУС ТРЕЙД БИЛД" ЕООД и "ВЕРТУС СТИЙЛ" ЕООД

 

 Фирма "ВЕРТУС ТРЕЙД БИЛД ЕООД" е българска фирма оперираща на българския пазар в областта на търговията с черни метали, вече почти 20 години на пазара. С конкурентни цени и гарантирано качество. Ние сме специализирани в производството на арматурна заготовка изделия от от черни метали и строителство до ключ..Екипът ни осигурява пълно обслужване от техническа консултация до доставка на следните артикули, които поддържаме в наличност:   Арматурно желязо (катанка), Арматурно желязо (периодичен профил), Арматурна заготовка, Шина, Винкел. Услугите, които изпълняваме са с високо качество и винаги целят да задоволят изискванията на нашите клиенти. В цената е включено и изваждането на спецификации  от подадените проекти. Срокът на изработка е 7 работни дни. Доставката на арматурната заготовката също е включена в цената и се извършва със специализиран превоз до обекта. Разполагаме и с автокранове.

ЗАГОТВЯНЕ НА ЕЛЕМЕНТИ

Прецизното изпълнение на огънатите елементи – бигли, столчета, детайли за греди и стълбища, спомагат за бързо и точно монтиране на арматурата. Заготвената арматура е добре обозначена с неизтриваеми етикети на който ясно е изписана всяка една позиция и се придружава с всички необходими документи – сертификат за качество, декларация за съответствие и други.

 

ДОСТАВЕНО КАЧЕСТВО

Предлага транспорт и разтоварване с камион с кран,  което улеснява и пести време на клиентите си. Точното спазване на сроковете за доставка (7 работни дни), гарантират ниска крайна себестойност за строители и инвеститори.

Компанията участва в изграждането на редица големи инфраструктурни и индустриални обекти – небостъргачи, хотели, мостове и множество жилищни и бизнес сгради.