banner

Действащи проекти

Фирма "Вертус Трейд БИЛД" ЕООД предлага апартаменти и къщи за вилен отдих и туризъм намиращи се в гр.София и гр.Черноморец.  Висококачествено строителство с голяма прецизност, професионализъм и оригинални идеи!

 Жилищна сграда "ДЪРВЕНИЦА"

Месец април (04.2021г.) стартира изграждането на най-новия ни проект жилищна сграда в гр.София,жк.Дървеница. Сградата е с много добра локация. В непосредствена близост до метро станция, училище, детска градина,спирка на градски транспорт,магазини, административни и обществени сгради. Сградата има 18 апартамента, от който 4 тристаини и 14 двустайни. С добро разпределение без ъглови стени, големи закрити гаражи и покрити външни паркоместа. Цялостно завършена прилежаща инфраструктура и благоустройство.

 "ВИЛИДЖ ХИЛ ЧЕРНОМОРЕЦ"

Началото на 2021г. стартира и новия ни проект за вилно селище за отдих и туризъм гр.Черноморец - "Вилидж хил Черноморец". Вече стартирахме изграждането на 10 броя еднофамилни къщи с панорамен изглед към морето. Намиращи се на 500м. от плажната ивица. Вилното селище ще бъде от затворен тип, което осигурява спокойствието на неговите обитатели. Места предвидено за паркинг пред всяка къща. Довършителните работи ще бъдат изпълнени с вкус и висококачествени материали. Къщите ще бъдат на два етажа с отделен двор към всяка една от тях.

-Първи етаж - Просторна дневна с трапезария и кухня, коридор и баня.

-Втори етаж - Две спални,коридор, баня и тераса с изглед към морето.